Måndag

Jag är precis klar med alla ärenden för idag, har gått igenom både min privata och min blogg mail. Jag har städat undan, fixat tvätten, skrivit på min bok, och svarat på era kommentarer. Jag ska alldeles strax ta ett bad och sen blir det kolla film resten av kvällen. Jag funderar på att se den nya beck filmen, har någon av er sätt den? och vad tycker ni isåfall, är den bra?
 
 Dagens lunch, Fisk är såååååå gottt!
 
 
 
 
 
Såååååååå trött. måste försöka hålla mig vaken så jag kan sova inatt. Får se hur det går!
 

Helgens Fest

Alltså, jag mår fortfarande dåligt efter all alkohol som jag drack i lördags, usch är så bakis. Ska inte dricka på ett låååångt tag nu känner jag. Men festen var riktigt lyckad och vi hade det jätte roligt. Det var Leia som fyllde 30 år, hon hade gjort ordning det jätte fint med glitter & annan fin dekoration. Jag lyckades inte fota det, hade tänkt innan att jag skulle ta massor bilder, men blev typ inga. Vi körde iallafall massor olika lekar, jag höll tal också, och sen drack vi sjöng karoke o annat roligt. Jag och mamma kom väl hem runt 2 tiden tror jag, jag minns inte ens vad klockan var, men jag somnade direkt iallafall. Och igår var jag så trött så jag låg i sängen hela dagen. Tack för en sjukt bra fest och grattis igen till dig Leia ♥
 
Här ser ni en bild på min nya hårfärg, jag har faktiskt börjat tycka om den även om de inte blev riktigt som jag tänkt mig. 
 
 
Jag & Mamma drack världens godaste drinkar innan vi gick till Leia
 
 
 
 

Friday

Idag är det fredag igen, veckorna bara springer förbi känns det som. Men det gör inget, det innebär att det är en dag närmare sommaren haha.
 
Jag har haft fullt upp därför jag inte bloggat, Gina och Alissa sov här igår, och idag måste jag städa och sen fixa det sista inför festen imorgon. Jag är så klantig och dum alltså, jag älskade min hårfärg och nu har jag förstört hela mitt hår för jag gav mig på en hemma färgning. :( vet inte riktigt hur jag ska göra med håret nu. Jag visar er bild imorgon, och blir mer uppdatering imorgon innan festen om jag hinner. annars hörs vi på söndag med massor bilder =) ha en trevlig helg!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0