Recension Ansiktsmask!

Jag fick chansen att testa den här ansiktsmasken från Garnier och därför tänkte jag nu recensera den =)
Jag blev väldigt nöjd med resultatet men det jag tyckte var lite jobbigt var att "masken" var för stor för mitt ansikte, Så hade lite svårt att få till den, men efter en stund så fixade jag det och då satt masken perfekt!
 
Man känner knappt att man har på sig masken vilket jag tycker är riktigt skönt, Den sved inte eller kliade eller något utan allt kändes bra. Och sen när man tog av sig den kände man sig len och fräsh. Så jag ger den här ansiktsmasken ett bra betyg, den får 8/10. 
 
Jag har alltså fått testa den här Ansiktsmasken genom sidan Buzzador som är en sida där man kan få testa olika produkter helt gratis det ända man måste göra är att skriva om produkten och sen slutrapportera, hur enkelt och värt som helst! Och det är helt gratis att bli medlem!
 

#Buzzador #Garniermoisturebomb #moisturebombbuzz#Garniernordics

 
 
 
 
 

Long time no seen!

Äntligen så är min dator tillbaka och jag kan blogga som vanligt igen. Har saknat bloggen sjukt mycket men som jag skrev i inlägget under så hatar jag att skriva från mobilen, så det fick bli en paus helt enkelt, Men nu är jag här för att stanna, =) 
 
Det har hänt lite olika på senaste men inget jätte speciellt så jag struntar i att skriva om dagarna som varit, skulle bara bli för långt om jag skulle skriva upp allt jag gjort sen senast.
 
Nu är det iallafall Måndag och jag har precis gjort ett schema inför veckan och ska nu beta av lite mejl och svara på era kommentarer. Har två inlägg som kommer upp nu under dagen så håll utkik !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogg paus!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men det kommer vara så i ett par dagar, min dator är nämligen på lagning och jag hatar att skriva inlägg från mobilen :/ så vi hörs om ett par dagar igen, hoppas allt är bra med er, med mig är det bra 😘


Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0