Detaljer från mitt vardagsrum 3 + Sjuk!

 
Ramarna & Printsen är ifrån Desenio


Hej på er och tack för era fina kommentarer i inlägget nedanför! ♥
 
Jag saknar att blogga men jag har inte orken nu faktiskt. Jag har fortfarande öroninflamation, Medicinen fungerar inte så jag ska tillbaka till vårdcentralen imorgon, Jag har blivit sämre och jag hör inget nu heller på något av öronen :/ Jag vill bli frisk NU!!
 
Jag uppdaterar när jag mår bättre igen, nu vet ni läget iallafall. 
 

Öroninflamation & Ny Hårfärg

Hej på er, och förlåt för dålig uppdatering, Men jag har varit iväg hela helgen och lämnade faktiskt datorn hemma! =) Och jag orkar inte skriva om allt som hänt, Jag har nämligen åkt på Öroninflammation, Så har ont i hela örat & hög feber. :/ Så det är bara att vila ett par dagar! Ville bara uppdatera er om läget, Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta kolla på serier på netflix, jag hoppas allt är bra med er! ♥
 
Har ju föresten färgat håret, så slänger upp en bild på resultatet, jag är dock inte helt nöjd så ska färga en gång till!
 
 
 
 
 
 
 

Fullt upp idag + Dagens!

Blir lite snabb uppdatering nu innan jag går och lägger mig, jag har verkligen inte haft tid idag för jag har träffat Gina och hennes barn. Hon har för en vecka sen fött en liten son ♥ så det blev massor bebis mys idag =) så käkade vi även kycklingkebab, Busade med hennes dotter och så tog vi det mest lungt!
En riktigt bra dag iallafall , Hoppas ni har haft en bra dag?
 
 
Här får ni en liten sneak peak på dagens outfit, Jag orkar inte lägga in dem andra bilderna nu då det känns som jag somnar när som.. Godnatt!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0