Pizza & Serie

Är riktigt mätt nu har precis ätit pizza & nu kollar jag serie, ser på paradise hotel Norge just nu, men de är slut snart då ska jag kolla på vampire diaries, är det någon av er som ser någon av dem serierna :) ? 
 
Jag har även börjat rensa i min garderob lite smått, har massor som måste slängas & stoppas undan, & när ja städade så hittade jag massor med nya kläder som jag inte ens andvänt så dem tog jag fram, nu får vi hoppas på sol då det var massor klänningar & shorts!
 
Jag har inget direkt att skriva mer just nu, ville mest säga godnatt & så hörs vi imorgon!
 
trött tjej!
 
 

Tisdag - Besök hos Emma

Är hemma från Emma nu, för er som inte vet är Emma min syster, i vilket fall som helst så skjutsade Älskling mig dit, och så var Mamma där med, vi drack kaffe & pratade, & igår orkade jag inte blogga, jag & älsk hade myskväll med godis & chips och sen åkte vi runt lite på kvällen, stannade på max & köpte lyxshake o den var så god, jag hade aldrig testat den innan, ni som inte har ni måste testa! Jag köpte jordgubb men kan tänka mig att alla smaker är goda ! Nu är jag hemma igen, saknar bebis men han kommer snart. Idag regnar det så blir myskväll. 
 
Hur är det med er? 
 
Dagens facelook & outfit
 
 
 
 
 
 

Måndag

Jag sitter just nu & väntar på att älskling ska komma hit, eller jag ska möta honom på stan så ska vi ut & äta någonstans, riktigt mysigt! jag är ganska sugen på kina mat men får se vad det blir. Vädret idag är riktigt konstigt iallafall här i Norrköping först regn, sen sol, sen regn, osv osv ..Hur är vädret hos er?  Blir så trött på detta kalla sveriige!!!!!!!! 
 
Bjuder på en bild jag tog alldeles nyss, PUSS!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0