Ett bättre CV"Något som dem flesta tycker är viktigt är faktiskt ett bra CV. Jag älskar att skriva CV och har flera stycken, men kan även tänka mig att en del inte vet/kan få till ett bra CV, och då har jag hittat en perfekt sida för er.  Med mallar som är stilrena och snygga. Ni behöver inte krångla med word och andra program utan erat CV blir sparat där, och på så sätt vet ni alltid vart ni har erat CV. Ni kan även läsa andra CVn och personliga brev för att få inspiration.  Tryck på länken under om ni vill kolla och få mer information =) "

CVMALLEN

 
( Inlägget är i samarbete med, Men åsikterna är mina egna till 100% )

Lite Shopping =)

1. Face Cleanser - Tänkte testa den här rengöringen, har hört att den ska vara bra. Så hoppas på det. Någon av er som testat den? 399 kr kostade den och den är ifrån luxstyle.
 
2. Quickmax - Som jag nämnt tidigare så har jag korta ögonfransar, och detta är alltså till för att få fylligare och längre fransar, det ska ge resultat efter 7 dagar. Så får se. Jag kommer givetvis lägga upp bilder om det blir någon förändring. Även den är ifrån Luxstyle och kostar 799 kr.
 
 3. Jag som älskar änglar kunde inte motstå att köpa den här fina nyckelringen. Tror den kostade 39 kr eller så. Och den är köpt på nätet, har helt glömt bort sidan just nu..
 
4. Även halsband älskar jag, jag har ju ett silverkors, så kände att det var dags att köpa ett i guldfärgat också. Dock så är det inte äkta guld utan bara guldigt. eller hur man säger. Det kostade ungefär 79 kr tror jag. Även det är från samma sida som nyckelringen. 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0