Hemma från Bion

Jag valde att åka hem istället efter bion, var alldeles för trött så ville mest hem och lägga mig i sängen & sova. Men innan det tänkte jag uppdatera er hur filmen var, vi såg Ride Along 2 och den var riktigt bra. Kanske ingen direkt bio film utan mer än film man ser hemma. Men o andra sidan har ja kommit på att ja inte är mycket för bio, ja tycker typ det är tråkigt och jobbigt att sitta helt still i över 1 timme & 40 min, Sen alla som skrattar & pratar o allt, ae ser hellre film hemma.   Men bortsett från det så var det trevligt, alltid lika kul att träffa min syster. & hon ska födda om 2 månader typ. Kan inte förstå att snart är hon äntligen här, längtar! ♥
 
Här får ni lite kort fakta om filmen som ja kopierade från SFs hemsida. jag tycker ni ska se den för den var som sagt riktigt bra & rolig.
 
Hans bröllopsdag närmar sig, men Ben åker istället till Miami med sin blivande svåger, polisen James, för att arrestera knarklangaren som förser Atlantas mindre återförsäljare med varor.
 
Godnatt hoppas eran helg varit underbar!
 
 ( Bjuder på en bild från förut, ser jätte blek ut, vet inte vad som hände med kortet haha )
 
 
 
 
 
 
 
 

Träffa syster idag♥

Hej på er! Idag är det lördag vilket innebär att jag ska träffa min syster, saknat henne massor. Vi ska gå på bio och se " ride along 2 " någon som sätt den? jag kommer berätta mer om filmen och vad jag tyckte om den sen i en recension. Ska bli jätte mysigt & kul, innan bion ska hon bjuda på mat hemma hos henne, sen får jag se om jag sover över där eller om jag sover hos mamma. Jag bor ju lite utanför stan så bussen går hem ganska tidigt, så får se hur jag gör :) Bjuder på bilder ikväll eller imorgon, hoppas ni får en bra lördag!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0