Svensk Sommar

Alltså man kan inte tro att det är sommar ute, det är regn & blåsigt, man skulle mer kunna tro att det är höst eller något, jag hoppas vädret vänder, men det ska vara regn i ett par dagar så är väl bara stå ut.
 
Blev ingen uppdatering igår eller i förgår, jag jobbade iförgår på skolan, jobbar som förskolevikarie för er som inte visste, ett jobb som jag trivs väldigt bra med ! :) så var ganska trött när jag kom hem, tog det bara lungt & sen somnade jag.
 
Igår så var jag på interjuv, jag tror det gick bra nu är det bara vänta & se, men håller tummarna!
Efter det så kom älskling och vi åkte till söderköping och åt glass o kollade runt lite, synd bara att det var så kallt så vi blev inte långvariga. Vi ska tillbaka dit när det är soligt :)
 
Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska städa eller inte, är ganska trött så städningen kanske får vänta i ett par timmar, återstår att se. Hoppas ni får en bra dag idag iallafall.
 
 
 
 

Ny blogg.

Ni vet känslan när man tröttnar oerhört på sin blogg? det hände med mig, jag tappade all inspiration, så valde därför att göra en ny blogg.. Jag hoppas mina gamla läsare hittar hit, även nya såklart också.
 
Sommaren är påväg, verkar det som iallafall, jag och Älskling har haft en jättemysig helg med grill & solning, vi har även kollat på film, ätit mat ute ,spelat poker, ja vi har gjort lite allt möjligt. mysigt♥
 
Bjuder på en bild på Milo, Han är en Chihuahua valp, han blir 5 månader om 1 vecka, Har ni några hundar? skriv gärna vilken ras ni har, skulle vara kul att veta :)
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0