Vad tycker ni om smink??

 
Något jag tänkt på är att det oftast är sådan hets med smink i dagens läge, Alltså det är 12 åringar som sminkar sig, och till och med 10 åringar, Jag tycker det är sjukt. När jag var vid den åldern så sminkade jag mig aldrig, visste knappt vad smink var! Jag önskar att jag var mer insatt i smink, men det är jag inte. Jag brukar nästan aldrig sminka mig mycket, och bryr mig faktiskt inte så mycket om hur min sminkning är. Brukar ta typ 5 minuter för mig att sminka mig, ( beror på om det är något speciellt då tar det ju lite längre tid
 
Jag älskar ju häftiga & fina sminkningar. Men det är inget jag själv ger mig på att testa, man kanske skulle testa det? Jag har ju alltid samma sminkning typ, något att fundera på!
 
Har en liten utmaning till er som vill. ↓
 
Lägg upp en osminkad bild på er själva som jag gjorde! ( Behöver ju inte vara helt osminkad) Och skriv vad ni är mest nöjd med hos er själva. Jag tycker det är viktigt att man är nöjd med sig själv, och det är faktiskt så himla viktigt att trivas med sig själv, oavsett om man har smink eller inte!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

sandra.

Samarbeten/Kontakt? ssandrasblogg@hotmail.com
RSS 2.0